*
Rujan 06, 2010, 09:56:18 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.
Jeste li propustili aktivacijsku email poruku?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave

« natrag naprijed »
 Str: [1]

Ožujak 03, 2010, 20:52:53 #0
m4tr1xz

matax gay <3

Ime:Marin
Prezime:Arar
Ime u igri:m4tr1xz
Xfire:m4tr1xz
Sati CoD2:2400  
Najdraže oružje:Sta os dadni mi pwnat cu bilo sa kojim oces Jezik
Najdraža mapa:Koja bilo samo mi smeta radi fps pojedine mape al jbg stas neam para za pc... al mi je naj bolja Dawnille ili st.mere kako ti se da Smje&#353;ko
Bivsi klanovi/u kojem si sad klanu:Bivsih pun kurac.. sad.. mb, nft, alkosi, so'sexy
Godine:16
Jesi spreman plaćat server:NE
Teamspeak:Da
Org. cd key:Da

Ožujak 03, 2010, 21:23:21 #1
Scorpion

Odg: matax gay <3

previse klanova imas, i nisi spreman placati server ako bude trebalo tako da ne

Xfire: scorpionfic

Ožujak 03, 2010, 21:52:50 #2
leekstaR

protiv..ne sviđa mi se tvoj karakter i odnos prema drugima..a i dobro poznat kao haxer

Ožujak 03, 2010, 21:54:48 #3
[CrOgEn]Matheus

xd

ja sam ZA

Ožujak 03, 2010, 21:55:30 #4
[CrOgEn]Matheus

i da dodam skill na nivou kolko ja znam nehaxa i vjerujem da nehaxa i ne izlazi iz servera u pol wara kao neki...

Ožujak 03, 2010, 23:01:14 #5
leekstaR

mozda sad nehaxa..al hacker ostaje hacker..a za one koji su izasli nisam ja kriv..ja sam njih doveo u clan s najboljom namjerom..

Ožujak 04, 2010, 00:33:01 #6
NeErT*

protiv

ponasanje ogavno .

nEEEErT@PwwwwN

-

Kad narastem bit cu televizor , kad narastem bit cu TV

Ožujak 04, 2010, 01:45:59 #7
R@mirezZz

mah...ne pamtim ga kao lošeg,il se bar ne sjećam...čak bi i bio ZA da se ono plaćanje servera promijeni u Da.....ovako ::SUZDRZAN::

::R@mirezZz:: & ::Byblos:: would kill all u motherfuckers!!!

Ožujak 04, 2010, 10:09:56 #8
m4tr1xz

Lekstar nasmijao si me i to fino... ja i ti cemo se nesto dogovorit aj mi daj neki link di ja haxam ja tebi dadnem org cd key... nemoj mi samo neke videje naci sa glupe 1.0 di tamo svaki kill ide na xf video nadi mi neki pbss ako mozes ili nesto sa direktnim dokazom da ja haxam i da se vidi hax da ima dokaz... nitko me nikad u 2 god cod2 na netu nije uhvatio da haxam nitko nikada niti cete me ikada uhvatiti mozes me pbss-at milijardu milijardi puta neces nikad nista nac... a nert ti vrlo dobro znas moje ponasanje prvi si me uvijek jebavao ja uvijek uzvratim recenicu al se nikad opet nisam naljutio jer se ne ljutim na glupe rijeci u cod2.. jer je to samo jedna igrica prvi nikad necu pocet a pogotovo na waru ti meni prvi ja tebi vratim a ako sam raspolozen samo se smijem na provokacije.. kao vecinom.. Al et odlucite sta ocete idemo jedan war ako ocete pa vidite ili vise warove pa radi pbss kolko oces al zapamti odigramo li ti 3 wara 1 cu sigurno dobro pwnat mozes i tada trazit sve sta oces neces nista nac... nikad nisam haxa niti cu kad i haxat... znanje je znanje a hax je hax... lekstar jarane bili smo u grudnjacima oko pola godine dobro smo se slagali nikad ti nisam nista prigovorio a ti tako ok.. nisam znao trebo si to odma reci tamo panni i maloci pa bi vidio sta bi mi odgovorili i ja i dan danas mogu uci u grudnjake u CB rekli su mi kad sredim org za cb da mogu ako zelim, a kad uzmem novi org uci cu... vidimo se onda tamo na nisanu zajedno ako ne u crogenu.. Namigujem

Ožujak 04, 2010, 11:11:20 #9
[CrOgEn]Ac1d

ja lika ne znam po losem.. koliko znam ne haxa, lik je u redu ne ponasa se debilno iako zna bit kurcevit malo al svi mi budemo katkad... Dobrih igraca nikad dosta a mati nikad dosta gayeva... Dakle - ZA !

Back On Da Track Bitcheees !!!

Ožujak 04, 2010, 11:53:54 #10
leekstaR

ja te znam sa 1.0 kao hackera..i za to ima dokaza al mi ne pada napamet trazit sad..na 1.3 te ne znam baš previše..a kod ponasanja mi se ne sviđa to što si kurčevit..ja mijenjam iskaz u SUZDRŽAN i predlažem da ga testamo..

Ožujak 04, 2010, 12:02:13 #11
[CrOgEn]Matheus

i ja nekad odem na 1.0 i upalim haxi powam noobove i sta sadboli mene el na 1.0 igro s aimbotom u po wara ovo su druga vremena....ja sam u nft bio na 1.0 pun qurac vremena niko nikad nije u haxu uhvacen !!! to ti ja garantiram

Ožujak 04, 2010, 12:13:46 #12
m4tr1xz

Ma e ja se sjecam na 1.0 ja sam snimljen jedno 20 puta a to sve bezze killovi a od tih 20 ispadne 10 da je hax al jednostavno pravi igraci nauce igrati al pravi je video bio kad je marino iz nekog clana fun tada mislim ubacio hax u video i napravio al ja nisam nista na to odg i jednom sam ga dodao i rekao mu zasto je to uradio i onda mi se decko ispricao i izbrisao video kao sto su tada svi mislili da haxam... ja i jesam na 1.3 3 puta uspalio sharp i to mi je bio prvi put da sam probao hax ogadilo mi se sranje od haxa na pbss te uhvati i izbriso sam ga nakon 3 mape.. nerazumijem se u haxeve i poslao mi ga je mrda i on mi ga je upalio jer ja nisam znao on mi morao uci u comp i namjestit sve jer neam pojma oko haxeva al ti misli sta oces.. tvoja stvar ja na puba nekad znam " kao da se kurcim " al to onom serem koji je meni citav zivot srao ili posao prvi srat kad ga ubijes pa bureci mater ti jebem noobovsku itd... zasto bi ja na to sutio al vecinom i sutim i samo pisem hahaha i tako da ga jos vise isprovociram to mi je bit u nekoga da ga sto vise isprovociram to pokusavam u ovog mataxa nekad al nemos da ga jebes kad je gay Sirast Smje&#353;ko ok test preko vikenda sad sam malo zauzet stara mi je jucer nogu uganila pa nemoze odat na nju moram oko nje bit i pomagat joj a druga sam smjena dodem u 19h iz skole sinoc nisam stigo ni igrati tek jutros tj sad 20 min... vidimo se na nisanu i predlazem da to budu 3 test wara a ne 1 da se uvjeris kako me ide da ne ispadne 1 ownam i to je to pa da se sam uvjeris u sve... Smje&#353;ko

Ožujak 04, 2010, 13:30:47 #13
[CrOgEn]Ac1d

Najdraža mapa:Koja bilo samo mi smeta radi fps pojedine mape al jbg stas neam para za pc... al mi je naj bolja Dawnille ili st.mere kako ti se da Smje&#353;ko

Ako se ne varam ovo je ista mapa..  Cerim se

Back On Da Track Bitcheees !!!

Ožujak 04, 2010, 13:46:05 #14
[CrOgEn]Ivan

REGRUTACIJE SU ZATVORENE

Str: [1]
Skoči na:  

MySQL PHP CrOgEn Klan Forum | Powered by SMF 1.1.11. © 2005, Simple Machines LLC. All Rights Reserved. XHTML 1.0 CSS